Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Urhea

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.39*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 8717418361839

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Voi ol­la, että äi­ti ja tytär ovat aiem­min seik­kail­leet us­kot­ta­vas­ti ani­maa­tios­sa, mut­ta tus­kin­pa näin hy­vin.

Voi ol­la, että äi­ti ja tytär ovat aiem­min seik­kail­leet us­kot­ta­vas­ti ani­maa­tios­sa, mut­ta tus­kin­pa näin hy­vin. Ai­ka­moi­nen suo­ri­tus on se, että sain hou­ku­tel­tua 15-vuo­tiaan tyttä­re­ni kat­so­maan tämnän uu­sim­man Pi­xar/­Dis­ney-e­lo­ku­van. Tun­tui pitävän. Var­mas­ti myös pie­nemmät lap­set ja myös ai­kui­set kat­so­vat tämän mie­lellään.
Sinänsä ase­tel­ma on ai­ka ris­kial­tis, sillä mys­tiik­kaa ja fan­ta­siaa on saa­tu vii­me vuo­si­na yl­lin kyl­lin. Am­mat­ti­lai­set osaa­vat välttää ka­ri­kot.
S­kot­ti­kil­teissä te­pas­te­le­vat klaa­nin pää­mie­het ha­lua­vat prin­ses­sal­le sul­ha­sen, mikä ei ole it­sepäi­sel­le poi­ka­tytöl­le mie­leen. Hän tur­vau­tuu noi­dan apuun, mikä pa­nee val­ta­kun­nan elämän se­kai­sin.
Tee­ma­na on van­hem­pien ja nuor­ten oi­keu­det sekä vel­vol­li­suu­det. Ai­ka hyvään pa­ket­tiin nämä on saa­tu kät­ket­tyä. Saat­taa­pa tästä pa­ri aja­tus­ta herätä puo­leen tai toi­seen haus­kan seik­kai­lun lisäk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Tekijät ovat malttaneet pitää räiskeen ja räminän aisoissa. Kun sitä tarvitaan, sitä löytyy. Alkuperäinen ääniraita on suomidubbausta parempi valinta, sillä klaanien maukas skottiklangi on tärkeä osa koko elokuvaa ja HD-ES MA7.1 on toki paljon erottelevampi kuin DD5.1. Ekstroissa kommenttiraita, 55 min. dokumentit, neljä pidennettyä kohtausta juonnoin (13 min.) ja Pixarin lyhytelokuvat La Luna (7 min.) sekä The Legend of Mor’du (7 min.) (PS)
27/11/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy