Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Väkivallan vihollinen 3

Death Wish 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: LPCM Stereo
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5060057211731

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vä­ki­val­lan ylin ystävä, omakä­ti­nen sar­ja­mur­haa­ja pa­laa New Yor­kiin missä van­han ystävän ker­ros­ta­lo on jou­tu­nut jen­giläis­ten silmä­ti­kuk­si.

Vä­ki­val­lan ylin ystävä, omakä­ti­nen sar­ja­mur­haa­ja (C­har­les Bron­son) pa­laa New Yor­kiin missä van­han ystävän ker­ros­ta­lo on jou­tu­nut jen­giläis­ten silmä­ti­kuk­si. Ai­na po­lii­si­voi­mien hil­jai­ses­ta hyväk­synnästä naut­ti­nut miek­ko­nen saa nyt va­paat kä­det ri­kol­lis­ten kyy­kyttä­mi­seen. Tämä on kuin Po­lii­sio­pis­to 2, mut­ta nyt mo­raa­li­ses­ti ky­see­na­lai­se­na esi­ku­va­na.
Kä­teväs­ti ko­ko kau­pun­gin yh­den kort­te­lin ko­koon pu­ris­ta­va elo­ku­va ei löydä ai­hees­taan kom­men­toi­ta­vaa jo­ten nyr­kit ja pauk­ku­rau­dat saa­vat hoi­taa pu­hu­mi­sen ai­na mah­dot­to­miin mit­ta­kaa­voi­hin as­ti. Jär­keä tai aja­tuk­sen sie­mentäkään tässä ei ole, el­lei ta­ri­naa sit­ten näe etap­pi­na vää­ryy­den ko­ke­nees­ta kos­ton en­ke­listä hel­pos­ti trig­geröi­tyväk­si sar­ja­mur­haa­jak­si.
T­ri­via­na mai­nit­ta­koon, että Star Trek TNG:n Ma­ri­na Sir­tis nähdään tässä si­vu­roo­lis­sa — eksp­loi­taa­tion hen­gessä perä­ti yläo­sat­to­mis­sa.

Kuva

Sommitelmiltaan edellisosaa elokuvamaisempi toinen jatko-osa pitää toiston vakaana, mutta hitusen vähemmän terävänä. Pehmeäksi kuvaa ei silti tarvitse pääosin mieltää, ei vaikka alkukuvat jäävät huomattavan hailakoiksi. Loppukahinat sitä vastoin tarjoavat elokuvan parasta kuvanlaatua.

Ääni

Musiikkiraita kumisee nyt edelliskertaa vetreämmin, mutta eläväksi kokonaisuutta ei silti tarvitse julistaa.

Ekstrat

Ekstraton. Ei tekstityksiä. Elokuva on tässä arvosteltu osana sarjan kaikki viisi osaa sisältävää boksia. Brittipainos. (IJ)
13/02/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy