Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mantsurian kandidaatti

The Manchurian Candidate 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1962Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.74*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

On taas ai­ka pe­la­ta pa­sians­sia.

On taas ai­ka pe­la­ta pa­sians­sia. Ai­koi­naan nk. ylei­sistä syistä kiel­let­ty elo­ku­va Suo­mes­sa, mitä ei ih­met­te­le, jos muis­taa Kek­ko­sen ajan.
Kylmän so­dan ylimmäi­nen il­men­tymä Hol­lywoo­dis­sa, mut­ta sil­ti upea, jän­nittävä ja mie­len­kiin­toi­nen elo­ku­va kom­mu­nis­tien Ko­rean so­dan ai­ka­na ai­vo­pe­se­mistä so­ti­lais­ta (Lau­ren­ce Har­vey, Frank Si­nat­ra), jot­ka al­ka­vat nähdä ou­to­ja unia.
E­lo­ku­va teh­tiin lois­ta­val­la ajoi­tuk­sel­la juu­ri en­nen Ken­ne­dyn mur­haa. Si­nat­raa­kin ka­ris­maat­ti­sem­pi on mur­hatä­tinä tu­tuk­si tul­lut An­ge­la Lans­bu­ry val­lan­hi­moi­se­na se­naat­to­rin vai­mo­na. Poi­kaa esittävä Har­vey oli it­se asias­sa häntä vain kol­me vuot­ta nuo­rem­pi. En­simmäi­nen ka­ra­te­tais­te­lu jenk­kie­lo­ku­vas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Välttävä mustavalkokuva ja tehtävänsä täyttävä monoraita. Ohjaajan audiokommentti, Sinatran, ohjaajan ja tuottajan mielenkiintoinen 8 min juttutuokio ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy