Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Billy Elliot

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 101883EAN: 5050582037357

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

O­su­vas­ti Marc Bo­la­nin Elect­ric War­rior -LP:n mu­kaan sven­gaa­va dro­me­dia.

O­su­vas­ti Marc Bo­la­nin Elect­ric War­rior -LP:n mu­kaan sven­gaa­va dro­me­dia. Kai­vos­kau­pun­gin poi­ka in­nos­tuu ba­le­tis­ta. Fu­tis tai nyrk­kei­ly oli­si­vat enemmän per­heen mie­leen. Mai­nio nä­ke­mys eri­lai­suu­des­ta ja sen sie­dos­ta. Sa­mal­la har­vi­nai­nen tut­kiel­ma ih­mi­sen tar­peis­ta liik­kua.

Kuva, ääni & ekstrat

Eurooppalaiseksi hyvä kuva. Audio nojaa dialogiin ja etukaiuttimista tulvivaan musiikkiin. Lakkotapahtumia väritetään jo takaefekteilläkin Clashin London Callingin soidessa. Toimivaa. Ekstroissa 21 min. mainosdokumentti, traileri, faktaruutuja, DVD-ROM -osuus ja biografiat. Julkaisu on identtinen aiemman Egmontin julkaisun kanssa. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Stephen Daldry
Pääosissa: Julie Walters Gary Lewis Jamie Bell
Tarina: Lee Hall
Kuvaus: Brian Tufano
Musiikki: Stephen Warbeck

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy