Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bridget Jones's Baby

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083097882

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Van­hak­si piiak­si jää­mistä poh­ti­va Brid­get saa muu­ta poh­dit­ta­vaa kun tämä huo­maa ole­van­sa ras­kaa­na jom­mal­le kum­mal­le elämäänsä il­maan­tu­neel­le mie­hel­le.

Van­hak­si piiak­si jää­mistä poh­ti­va Brid­get (Re­nee Zel­lwe­ger) saa muu­ta poh­dit­ta­vaa kun tämä huo­maa ole­van­sa ras­kaa­na jom­mal­le kum­mal­le elämäänsä il­maan­tu­neel­le mie­hel­le. Fos­si­li­soi­tu­nut van­ha suo­la Dar­cy (Co­lin Firth) ja deit­ti-si­vus­tol­la mai­nee­seen nous­sut lup­sak­ka mil­jonää­ri (Pat­rick Demp­sey) ki­saa­vat isyy­destä ke­peäas­ke­li­ses­sa kil­pai­lus­sa.
B­rid­get Jo­nes -saa­gan kol­mas osa kat­taa tu­tu­no­loi­sen buf­fet-pöydän haus­ko­ja sat­tu­muk­sia, no­lo­ja ti­lan­tei­ta ja pa­riu­tu­mis­riit­tejä Lon­toon yti­messä. Nyt ote on aa­vis­tuk­sen ren­nom­pi kuin aiem­mil­la kier­rok­sil­la, ehkäpä vuo­det tuo­vat tähän­kin vii­saut­ta. An­nis­sa on pal­jon aiem­pia brid­get­tejä, mut­ta myös tu­jaus gen­restä muu­toin am­men­net­tua pe­rus­kau­raa. 99.9-p­ro­sent­ti­ses­ti tur­val­li­sen en­na­koi­ta­va elo­ku­va ha­kee pitkään vauh­tia, mut­ta pää­tyy lo­pul­ta pe­rin haus­kak­si epi­so­dik­si.

Kuva & ääni

Kellertävin sävyin patinoitu kuva jää pehmeäksi, mutta on tästä huolimatta vakaa. Anti on kyllin terävää kiinnittämään huomion siihen, että Zellwegerin viinilasi vaihtuu alkutanssien aikana tyhjästä täyteen, ja että tämän kasvot näyttävät vuoron perään kosteusvoide- ja botox-mallin kasvoilta. Kuivan dialogivetoisuuden ja popittavan musiikkiraidan välillä vaihteleva ääniraita hoitaa sekin tonttinsa hyvin.

Ekstrat

Ekstroissa making of (19 min.), vaihtoehtoinen loppu ilman ääntä (4 min.), poistettuja kohtauksia (17 min.) ja mokia (2 min.). (IJ)
01/03/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy