Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Jäähyväiset tytöille

Kiss the Girls 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1997Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040533

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Viit­se­liääs­ti teh­ty sar­ja­mur­haa­jajännä­ri tar­joi­lee tyy­li­puh­das­ta gen­re­viih­dettä vaik­ka on­kin sa­maan ai­kaan kai­kil­ta osa-a­lueil­taan tur­val­li­sen ge­nee­ri­nen esi­tys.

Viit­se­liääs­ti teh­ty sar­ja­mur­haa­jajännä­ri tar­joi­lee tyy­li­puh­das­ta gen­re­viih­dettä vaik­ka on­kin sa­maan ai­kaan kai­kil­ta osa-a­lueil­taan tur­val­li­sen ge­nee­ri­nen esi­tys. Mor­gan Free­man kan­taa ta­pah­tu­mia ka­ris­maat­ti­ses­ti ja hou­kut­te­lee kat­so­jan eleettömän hyp­noot­ti­sel­la ot­teel­laan mu­kaan ta­pah­tu­min. Tämän ja elo­ku­van vir­keän au­dio­vi­suaa­li­sen to­teu­tuk­sen an­sios­ta nis­ka­vil­lat voi­vat hel­pos­ti hie­man teräs­tyä. Elo­ku­va pe­rus­tuu Ja­mes Pat­ter­so­nin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on linjassa aiemman DVD:n herättämien odotusten kanssa. Pieni kohina on jatkuva osa kuvaa, mutta jälki on kuitenkin miellyttävän vakaata ja asiallisen jäsentynyttä. Teräväpiirtokuvaksi jälkii jää monin paikoin hieman pehmeäksi. Teknisesti hyvä äääniraita on myös sisällöllisesti onnistunut: tunnelmallisen möreä ja kuitenkin dialogiltaan silkin pehmeä. Ekstraton. (IJ)
12/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy