Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Batman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1989Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 96257EAN: 7321946216946

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bob Ka­nen 1940-­lu­vul­la kar­ri­koi­den piirtämä san­ka­ri muut­tui kak­si vuo­si­kym­mentä myö­hem­min camp­huu­mo­rik­si, kun­nes nou­si fe­nik­senä 1980-­lu­vul­la Dark Knight -­sar­ja­ku­vien tum­mak­si kos­ta­jak­si.

Bob Ka­nen 1940-lu­vul­la kar­ri­koi­den piirtämä san­ka­ri muut­tui kak­si vuo­si­kym­mentä myö­hem­min camp­huu­mo­rik­si, kun­nes nou­si fe­nik­senä 1980-lu­vul­la Dark Knight -sar­ja­ku­vien tum­mak­si kos­ta­jak­si.
Tim Bur­to­nin Bat­man tar­joaa erään­lai­sen koos­teen kai­kis­ta vai­heis­ta, mut­ta en­nen kaik­kea pal­jon hu­pia sar­ja­ku­va­maail­mas­ta pitä­vil­le.
Mic­hael Kea­ton on pä­tevä pääo­sas­sa, mut­ta Jack Nic­hol­son va­ras­taa hä­peämättömäs­ti shown Jo­ke­ri­na. Oh­jaa­ja on luul­ta­vas­ti hie­man pidä­tel­lyt it­seään.
Sar­ja­ku­va-a­lan sisäi­nen vit­si: nais­re­port­te­ri (Kim Ba­sin­ger) on pa­lan­nut ra­por­toi­mas­ta so­taa, jo­ka rie­huu kau­kai­ses­sa Cor­to Mal­te­ses­sa. Tämä viit­taa tie­tys­ti suo­raan ita­lia­lai­sen Hu­go Prat­tin klas­sik­ko­sar­ja­ku­vaan. Kääntäjä ei tästä ole kuul­lut­kaan, sillä sa­naa tai­vu­te­taan muo­dos­sa "Cor­to Mal­te­sis­sa".

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni toki paranevat BD-versiossa aiempiin verrattuna, mutta teräväpiirtolevyjen joukossa tämä jää auttamatta keskiverroksi. Sen verran tarkkuutta tulee lisää, että erikoistehosteet näyttävät entistä käömpelöimmiltä. Tässä suhteessa elokuva ei ole kestänyt aikaa kovin hyvin. Ekstroissa kommenttiraita, 179 min. dokumentit, varhainen animoitu kuvakäsikijoitusotos (mukana Robin vielä tässä vaiheessa), kolme musiikivideota ja traileri. (PS)
22/01/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy