Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Casablanca

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1943Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Or­son Wel­le­sin Ci­ti­zen Ka­nen ohel­la useim­mi­ten maail­man par­haak­si elo­ku­vak­si ti­tu­lee­rat­tu.

Or­son Wel­le­sin Ci­ti­zen Ka­nen ohel­la useim­mi­ten maail­man par­haak­si elo­ku­vak­si ti­tu­lee­rat­tu.
Sat­tu­ma kor­ja­si sa­toaan. Mistä pi­ti tul­la vain yk­si so­ta-a­jan elo­ku­va mui­den jou­kos­sa, se voit­ti par­haan elo­ku­van Os­ca­rin. Tämä oli kui­ten­kin pientä vuo­si­kym­men­ten suo­sion rin­nal­la.
Humph­rey Bo­gart ja Ing­rid Berg­man ra­kas­ta­vai­si­na, jot­ka eivät kos­kaan saa toi­siaan. Ku­vaa mies­ten kes­kinäistä sym­pa­tiaa har­vi­nai­sen hie­nol­la ta­val­la (Bo­gart ja po­lii­sipääl­likkö Clau­de Rains). Lisäk­si so­da­nai­kai­nen Ma­rok­ko ja Rick's Ca­fe Amé­ri­cai­ne luo­vat kieh­to­van miljöön.

Kuva, ääni & ekstrat

Valkoinen, harmaan eri sävyt ja musta ovat sitä mitä pitääkin. Monoääni riittää jo tunnelmansakin vuoksi. Traileri. Bogien vaimo Lauren Bacall juontaa 37 min. "You Must Remember This" -dokumentin. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy