Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Casablanca

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1943Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Or­son Wel­le­sin Ci­ti­zen Ka­nen ohel­la useim­mi­ten maail­man par­haak­si elo­ku­vak­si ti­tu­lee­rat­tu.

Or­son Wel­le­sin Ci­ti­zen Ka­nen ohel­la useim­mi­ten maail­man par­haak­si elo­ku­vak­si ti­tu­lee­rat­tu.
Sat­tu­ma kor­ja­si sa­toaan. Mistä pi­ti tul­la vain yk­si so­ta-a­jan elo­ku­va mui­den jou­kos­sa, se voit­ti par­haan elo­ku­van Os­ca­rin. Tämä oli kui­ten­kin pientä vuo­si­kym­men­ten suo­sion rin­nal­la.
Humph­rey Bo­gart ja Ing­rid Berg­man ra­kas­ta­vai­si­na, jot­ka eivät kos­kaan saa toi­siaan. Ku­vaa mies­ten kes­kinäistä sym­pa­tiaa har­vi­nai­sen hie­nol­la ta­val­la (Bo­gart ja po­lii­sipääl­likkö Clau­de Rains). Lisäk­si so­da­nai­kai­nen Ma­rok­ko ja Rick's Ca­fe Amé­ri­cai­ne luo­vat kieh­to­van miljöön.

Kuva, ääni & ekstrat

Valkoinen, harmaan eri sävyt ja musta ovat sitä mitä pitääkin. Monoääni riittää jo tunnelmansakin vuoksi. Traileri. Bogien vaimo Lauren Bacall juontaa 37 min. "You Must Remember This" -dokumentin. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy