Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Youth in Revolt

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 225599EAN: 5706130597506

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tei­ni­poi­ka löytää syyn et­siä ren­tum­paa puol­taan koh­dat­tuaan en­simmäi­sen kau­niin tytön, jo­ka suos­tuu hä­nel­le pu­hu­maan.

Tei­ni­poi­ka (Mic­hael Ce­ra) löytää syyn et­siä ren­tum­paa puol­taan koh­dat­tuaan en­simmäi­sen kau­niin tytön, jo­ka suos­tuu hä­nel­le pu­hu­maan. Kil­pai­lus­sa tytön huo­mios­ta ei tällä ker­taa riitäkään ne ta­va­no­mai­set poi­kas­ten tem­pauk­set, vaan po­jan täy­tyy työstää it­sel­leen kei­ka­ri­mai­nen al­te­re­go uh­maa­maan van­hem­pia ja vir­ka­val­taa.
Al­ku­teks­teistään as­ti kes­kimääräistä mie­li­ku­vi­tuk­sek­kaam­pi ko­me­dia ei yliam­pu­vis­ta tem­pauk­sis­taan huo­li­mat­ta ole mikään röhö­tys­ko­me­dia, vaan huu­mo­ri syn­tyy ai­na hie­man pidä­tel­lys­ti. Tur­val­li­sen pöhkö trip­pi viih­dyttää omi­tui­sil­la hah­moil­laan ja päättö­millä ti­lan­teil­laan kek­simättä kui­ten­kaan lo­pul­ta juu­ri­kaan mitään uut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on värikylläinen, joskin hieman posterimainen ja ripauksen rakeinen. Leppoisa ääniraita toistuu häviöttömästi ja vailla suurempia draamaa. Ekstroissa heikko ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (14 min.), kooste koe-esiintymisistä (11 min.) ja traileri (HD). (IJ)
08/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy