Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Arctic Outbreak

The Thaw 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: 230441EAN: 5709165187421

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jää­kar­hu­tut­ki­ja törmää tund­ral­la ikiai­kai­seen loi­seen, jo­ka ka­he­lin il­mas­toak­ti­vis­tin kä­sissä tar­joaa täy­del­li­sen aseen uu­den maail­manjär­jes­tyk­sen luo­mi­seen.

Jää­kar­hu­tut­ki­ja (Val Kil­mer) törmää tund­ral­la ikiai­kai­seen loi­seen, jo­ka ka­he­lin il­mas­toak­ti­vis­tin kä­sissä tar­joaa täy­del­li­sen aseen uu­den maail­manjär­jes­tyk­sen luo­mi­seen. Ryhmä opis­ke­li­joi­ta saa­puu pai­kal­le juu­ri so­pi­vas­ti toi­miak­seen kau­hun vä­li­kap­pa­lei­na — ja var­man pääl­le al­le­vii­va­tun mes­sun suu­tor­vi­na.
Pe­rin­teikkäistä ai­nek­sis­ta koos­tet­tu säi­kyt­te­ly ot­taa mal­lia John Car­pent­rin "T­he Thin­gistä", mut­ta unoh­taa kei­tok­ses­ta lu­men, En­nio Mor­ri­co­nen mu­siik­ki­rai­dan ja ki­helmöivän kau­hun il­ma­pii­rin. Kars­keim­mat­kin koh­tauk­set jäävät peh­moi­lun ta­sol­le. Tiet­tyä hu­pia ta­pah­tu­mis­ta voi re­piä, mut­ta muu­toin me­no on tur­val­li­sen ta­sa­pak­sua kaa­vo­jen kierrä­tystä.

Kuva, ääni & ekstrat

Jäsentynyt ja levollinen kuva on sävyiltään kalsean kohmeinen, kuten teemaan sopiikin. Ääniraita toistaa dialogin siististi - ja osaltaan rehellisen pökkelösti - mutta muutoin anti jää nuivaksi. Oletusääniraitana käynnistyy tavanomainen Dolby Digital 5.1, mutta repertuaarista löytyy myös häviötön DTS HD Master Audio. Ekstroissa suppea making of (13 min.), jonka keskeisintä antia on paljastus, että tarinan idea on peräisin prahalaisen hostellin luteista. (IJ)
08/06/2023

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy