Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wallace & Gromit – paakarin painajainen

Wallace & Gromit – a matter of life and death 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008, 1989Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*/1.
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 212642EAN: 6438044213256

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­si Wal­la­ce & Gro­mit me­nee hel­pos­ti ohi va­ha-a­ni­maa­tion 20-­vuo­tis­juh­la­jul­kai­sun kaa­vus­saan.

Uu­si Wal­la­ce & Gro­mit me­nee hel­pos­ti ohi va­ha-a­ni­maa­tion 20-vuo­tis­juh­la­jul­kai­sun kaa­vus­saan. It­se asias­sa mu­ka­na on täy­sin uu­si puo­li­tun­ti­nen jak­so, jo­ka ker­too kuo­le­mat­to­man kak­si­kon seik­kai­lus­ta lei­pu­rei­na.
Kol­le­goi­ta kuo­lee kuin heinää, ja Gro­mit al­kaa pa­has­ti epäillä, että Wal­la­ce jou­tuu 13:k­si uh­rik­si. Van­hat vauh­ti­vin­keet, tek­ni­set vem­pai­met ja brit­tiläi­nen käytös­kult­tuu­ri ovat edel­leen il­mai­sun poh­ja­na. Mut­ta jo­tain uut­ta­kin kek­sitään 2000-lu­vun ko­vak­si ki­ris­ty­neestä laih­du­tushössö­tyk­sestä. Tätä ter­vey­del­le lii­ka­ki­lo­ja­kin vaa­ral­li­sem­paa sai­raut­ta ku­vas­taa Wal­la­cen uu­si ihas­tus, Piel­la Ba­kewell, jo­ka esiin­tyy suo­si­tun leipä­ket­jun il­ma­pal­lo­mai­nok­ses­sa.
Va­ha­nu­keil­la to­teu­tet­tu ani­maa­tio on tus­kal­li­sen vai­val­loi­nen ja hi­das pro­ses­si, jo­ta voi ver­ra­ta sci­fie­lo­ku­vis­sa mes­ta­rik­si kou­liu­tu­neen Ray Har­ry­hau­se­nin slow­mo­tion-tek­niik­kaan. Eipä ole­kaan ih­me, että edel­li­nen koi­ran ja isännän ly­hyt­seik­kai­lu tu­li ulos niin­kin kauan kuin li­ki 15 vuot­ta sit­ten.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää tarkalta, mutta ikävä kyllä stereoääniraita jää turhan kesyksi. Tilaa myötäilevää kanavataiteilua olisi kuunnellut mielellään. Ekstroihin on tallennettu 20 min. dokumentti, pelidemo ja tietysti kolme aikaisempaa osaa Suurenmoinen huviretki (A grand day out, 1989), Väärät housut (The wrong trousers, 1993) ja Läheltä piti (A close shave, 1995) sekä traileri. (PS)
25/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy