Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taistelu Englannista - Special Edition

Battle of Britain 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

B­rit­tiläi­set so­tas­pek­taak­ke­lit on pa­kat­tu täy­teen täh­tiä.

B­rit­tiläi­set so­tas­pek­taak­ke­lit on pa­kat­tu täy­teen täh­tiä. Niin tämä­kin: Lau­ren­ce Oli­vier, Mic­hael Cai­ne, Tre­vor Howard, Curt Jür­gens, Ro­bert Shaw…
Pe­rus­tuu De­rek Woo­din ja De­rek Demps­te­rin ro­maa­niin "Nar­row Mar­gin".

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva, vaikka hieman kohinainen. Taidolla ja tyylillä, ei liian modernisti tehdyt uudet 5.1-miksaukset. DTS tuntuu tömäkämmältä. Ekstroihin on tallennettu traileri. Kahdella levyllä, joten hulppeat ekstrat: ohjaajan kommenttiraita, musiikkiraita, 50+9+23+20 min. dokumentit, kuvagalleria, ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy