Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taistelu Englannista - Special Edition

Battle of Britain 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­rit­tiläi­set so­tas­pek­taak­ke­lit on pa­kat­tu täy­teen täh­tiä.

B­rit­tiläi­set so­tas­pek­taak­ke­lit on pa­kat­tu täy­teen täh­tiä. Niin tämä­kin: Lau­ren­ce Oli­vier, Mic­hael Cai­ne, Tre­vor Howard, Curt Jür­gens, Ro­bert Shaw…
Pe­rus­tuu De­rek Woo­din ja De­rek Demps­te­rin ro­maa­niin "Nar­row Mar­gin".

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva, vaikka hieman kohinainen. Taidolla ja tyylillä, ei liian modernisti tehdyt uudet 5.1-miksaukset. DTS tuntuu tömäkämmältä. Ekstroihin on tallennettu traileri. Kahdella levyllä, joten hulppeat ekstrat: ohjaajan kommenttiraita, musiikkiraita, 50+9+23+20 min. dokumentit, kuvagalleria, ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy