Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lisää fyrkkaa

Mo' Money 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wayan­sin vel­jes­ten let­keä toi­min­ta­ko­me­dia pik­ku­hui­ja­ris­ta, jo­ka elämänsä nai­seen törmät­tyään päättää ryh­distäy­tyä.

Wayan­sin vel­jes­ten let­keä toi­min­ta­ko­me­dia pik­ku­hui­ja­ris­ta, jo­ka elämänsä nai­seen törmät­tyään päättää ryh­distäy­tyä. Tu­si­na­ta­ri­na, mut­ta symp­pis­ten näyt­te­lijöi­den ja huo­li­tel­lun to­teu­tuk­sen an­sios­ta kel­po viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Tumma ja pehmeähkö kuva edustaa hyvää perustasoa. Kohinaa on tosin ajoittain vaikea olla huomaamatta. DS-ääniraita toistaa dialogin miellyttävän sulavasti ja herää vauhdikkaammissa kohtauksissa. Anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy