Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cemetery Junction

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 239934EAN: 5051160272214

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Nuoret kapinalliset
Nuoret kapinalliset
Ralph Fiennes on kuivan arvokas vakuutuspomo ja Emily Watson tukahdutettu vaimo
Ralph Fiennes on kuivan arvokas vakuutuspomo ja Emily Watson tukahdutettu vaimo

Elokuva

Söö­tin vul­gaa­ri kas­vu­ker­to­mus kol­mes­ta po­jank­lo­pis­ta 70-­lu­vun työväen­luo­kan Eng­lan­nis­sa.

Söö­tin vul­gaa­ri kas­vu­ker­to­mus kol­mes­ta po­jank­lo­pis­ta 70-lu­vun työväen­luo­kan Eng­lan­nis­sa. Ka­ve­ri­po­ruk­ka jou­tuu ai­kuis­tu­mi­sen par­taal­le kun yk­si ha­kee elämäänsä uut­ta nos­tet­ta va­kuu­tus­myyjänä, toi­nen ot­taa jat­ku­vas­ti yh­teen po­lii­sin kans­sa ja kol­mas ta­tuoi rin­taan­sa alas­to­man vam­pyy­ri­syöjättä­ren. Tylsä vas­tuul­li­nen elämä, nuo­ruu­den edes­vas­tuut­to­muus ja elämää suu­rem­pi seik­kai­lu piirtävät draa­mal­le so­pi­van hiek­ka­laa­ti­kon, mut­ta pää­pai­no on len­nok­kaas­sa läpässä.
Koo­mik­ko Ric­ky Ger­vai­sin osak­si kynäi­lemä ja oh­jaa­ma il­ki­ku­ri­nen draa­ma ra­kas­taa ok­sy­mo­ro­neik­si kär­jis­ty­viä let­kau­tuk­sia ja pitää kat­so­jan muu­toin­kin he­reillä säväyttämällä pet­ty­mys­ten, odo­tus­ten ja sa­nois­ta te­koi­hin ryh­ty­mi­seen tii­vis­tyvää ta­ri­naan­sa pil­ke silmä­kul­mas­sa. Sydän on pai­kal­laan, mut­ta ku­vaa­vam­paa kui­ten­kin on että kie­li py­syy pos­kes­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa ohjaajien kommenttiraita, näyttelijöiden kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, mokia, traileri ja lyhyet koosteet sekä ohjaajien että näyttelijöiden mietteistä elokuvan tiimoilta. (IJ)
31/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy