Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Into the Sun

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 112178EAN: 5050582316803

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony Pictures) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ex-­CIA-a­gent­ti Ste­ven Sea­gal vi­rittää ais­tin­sa ya­ku­zan taa­juuk­sil­le ja säntää To­kioon ojen­ta­maan ala­maail­maa van­han ka­mun­sa pyynnöstä.

Ex-CIA-a­gent­ti Ste­ven Sea­gal vi­rittää ais­tin­sa ya­ku­zan taa­juuk­sil­le ja säntää To­kioon ojen­ta­maan ala­maail­maa van­han ka­mun­sa (Wil­liam Att­her­ton) pyynnöstä. Ya­ku­zas­ta on to­ki teh­ty mo­nin ver­roin hoh­dok­kaam­pia lef­fo­ja – tässä jo­pa pa­kol­li­nen sor­men uh­raus -koh­taus on to­teu­tet­tu pon­net­to­mas­ti – mut­ta Sea­ga­lin vii­meai­ko­jen elo­ku­vien jou­kos­ta tämä erot­tuu vai­vat­ta eduk­seen.
Kaik­ki mie­hen tun­nus­mer­kit ru­sen­tu­via lui­ta ja yläo­sat­to­mia tyttöjä myö­ten ovat mu­ka­na ja ta­ri­na­kin on mil­tei mie­lekäs, jo­ten pe­rin toi­mi­vas­ta nos­tal­giat­ri­pistä tässä on ky­se. Ja se mikä me­ne­tetään toi­min­nan köm­pe­lyy­tenä kor­va­taan hil­pey­tenä: pe­ti­puu­hat su­ju­vat yhtä vai­val­loi­ses­ti kuin ka­hi­noin­ti­kin ja nai­systävä saa lah­jak­si geis­ho­jen hius­lait­teen saa­te­sa­noin “tämä muis­tut­ti mi­nua si­nus­ta”. Ko­vuu­sas­tei­kol­la tämä on kuu­den se­kun­nin ka­nan­mu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä tasoltaan hyvin vaihteleva julkaisu. Kuva on keskimäärin täysin mukiinmenevä, mutta ajoittain väritoisto tukkeutuu ja yksityiskohdat katoavat videomaisen suttuisuuden taakse. Myös reunavärinää esiintyy havaittavasti. Ääniraita yltää hetkittäin jonkinlaiseen vetreyteen musiikin osalta, mutta on muutoin varsin huomaamaton. Pieni osa dialogista vaikuttaa häiritsevän jälkiäänitetyltä. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy