Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Beautiful Boy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001739

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Kuvat

Genre

Elokuva

Me­lan­ko­li­sen hi­das­ve­toi­nen draa­ma isästä, jo­ka yrittää vetää poi­kan­sa ta­kai­sin huu­mei­den pa­ris­ta tähän maail­maan.

Me­lan­ko­li­sen hi­das­ve­toi­nen draa­ma isästä (S­te­ve Ca­rell va­ka­vas­sa roo­lis­sa), jo­ka yrittää vetää poi­kan­sa ta­kai­sin huu­mei­den pa­ris­ta tähän maail­maan.
Toi­si­naan pi­ka­ke­lauk­sel­la ti­lan­tees­ta toi­seen tiensä löytävä ker­to­mus on­nis­tuu ole­maan yhtä ai­kaa hi­das ja no­pea, us­kot­ta­va ja etäi­nen. Ker­to­mus mais­tuu to­sielämästä uu­te­tul­ta tai­pa­leel­ta, jon­ka hah­mot eivät ole hy­viä eivätkä pa­ho­ja — eivätkä kier­teen rat­kai­sut no­pei­ta, mut­ta ehkä kui­ten­kin il­mi­sel­viä.
E­lo­ku­va ha­luaa va­lis­taa kat­so­jaan­sa ja opet­taa ymmärtämään me­ta-am­fe­ta­mii­niin kiin­ni jää­neitä. Ar­ki­sis­ta ti­lan­teis­ta ai­vo­jen mag­neet­ti­ku­viin kul­ke­va an­ti on kuin do­ku­men­taa­ri­mai­ses­ti en­simmäi­sessä per­soo­nas­sa ker­rot­tu es­see, jo­ka hyö­dyntää elo­ku­vaa ker­ron­nan vä­li­kap­pa­lee­na, mut­ta ha­luaa ot­taa ai­heen­sa hal­tuun täy­si­val­tai­ses­ti. Ta­voi­te on kun­nioi­tet­ta­va ja to­teu­tus pä­tevä. Elo­ku­va­na tämä on fi­lo­so­fi­nen tai­val.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on patinoidun lämminsävyinen ja miellyttävän terävä. Hillitty ääniraita hoitaa tonttinsa mukisematta. Ekstroissa kolme koostetta. (IJ)
25/09/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy