Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Delta Force

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ter­ro­ris­tit kaap­paa­vat ko­ne­las­til­li­sen jenk­ki­tu­ris­te­ja ja esittävät dokt­rii­nin mu­kai­sia so­pi­mat­to­mia vaa­ti­muk­siaan.

Ter­ro­ris­tit kaap­paa­vat ko­ne­las­til­li­sen jenk­ki­tu­ris­te­ja ja esittävät dokt­rii­nin mu­kai­sia so­pi­mat­to­mia vaa­ti­muk­siaan. Pat­ti­ti­lan­teen rat­kai­se­mi­sek­si Pen­ta­gon lä­hettää mat­kaan kai­kis­ta ko­vim­man eri­kois­ryhmänsä Chuck Nor­ri­sin ja Lee Mar­vi­nin joh­dol­la. Nor­ri­sin sin­gon­hei­lut­te­lun vielä nie­lee, mut­ta Mar­vin näyttää jo enemmän­kin van­hain­ko­dis­ta yö­pu­vus­sa ka­ran­neel­ta hoi­do­kil­ta kuin ää­ri­hem­mol­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva, mutta ilmeisen rajattu alkuperäisestä kuvasuhteestaan. Ääniraita on nykymittapuun mukaan kauttaaltaan lattea yhden teeman ja muutaman räjähdenallin esitys. Viihdyttävä toimintapätkä kuitenkin, ja varsinkin lapsuksen bongaajille hyvää materiaalia – kiinnitä huomiota esimerkiksi vanhaan pariskuntaan passien keräyksen yhteydessä. Ekstrarintamalla traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy