Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Prisoner - saarroksissa

The Prisoner 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967-1968Kesto: 847 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
  EAN: 6438194024412

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

“En ole nu­me­ro.

“En ole nu­me­ro. Olen ih­mi­nen.” Kel­tai­nen Car­ter­ham 7 ajaa Big Be­nin al­ta, ja yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hais­ta te­le­vi­sion tie­teis­sar­jois­ta al­kaa. Pian lei­ka­taan pää­hen­kilö ai­van eri miljöö­seen, jo­ka osoit­tau­tuu sul­je­tuk­si, to­ki ul­koi­ses­ti miel­lyttäväk­si van­ki­lak­si.
P­ri­so­ner on yk­si kaik­kien ai­ko­jen ar­vos­te­tuim­mis­ta sc­fi-sar­jois­ta ja mo­nen mie­lestä ylipäätään tv-sar­jois­ta. Se osaa kou­kut­taa kat­so­jan mu­kaan­sa ih­met­te­lemään la­ji­tyy­pin par­hai­den pe­rin­tei­den mu­kai­ses­ti. Sar­jan vai­ku­tus nä­kyy lu­ke­mat­to­mis­sa gen­re-e­lo­ku­vis­sa ja -sar­jois­sa Ome­ga Ma­nis­ta Los­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuvan ja äänen laatu. Kyseessä on sentään 1960-luvun tv-sarja. Ekstroissa kommenttiraita. (PS)
20/10/2011
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy