Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

American Gigolo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.80*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei ai­van niin huo­no elo­ku­va kuin mo­ni muis­te­lee.

Ei ai­van niin huo­no elo­ku­va kuin mo­ni muis­te­lee. Ske­na­ris­ti­vel­ho Paul Sch­ra­der on yleensä on­nis­tu­nut par­hai­ten, kun aa­tok­set on oh­jan­nut pys­tyväm­pi kol­le­ga. Tak­si­kus­kin ta­paan tätä­kin lef­faa kat­sot­tiin Suo­mes­sa pää­hen­kilöä ihail­len, kun oli­si pitä­nyt ka­vah­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Varsinkin alussa perin rakeinen kuva ja pehmeä. 5.1-ääniraita ei ole juuri Dolby Surroundia erottelevampi. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy