Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Air America

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mel Gib­son ja Ro­bert Dow­ney Jr.

Mel Gib­son ja Ro­bert Dow­ney Jr. ovat CIA:n rämäpäi­siä rah­ti­lentä­jiä Lao­sis­sa Viet­na­min so­dan ai­ka­na. Avus­tus­pa­ket­tien ohes­sa kul­ke­vat su­ju­vas­ti myös aseet ja he­roii­ni voit­to­jen men­nessä yhtä­lail­la omaan elä­ke­kas­saan kuin fir­mal­le­kin. Oh­jaa­jal­leen tyy­pil­li­nen toi­min­ta­ko­me­dia, jos­sa koh­tauk­set sol­ju­vat ohi il­man eri­tyi­sempää juo­nen­ke­hi­tystä. Gib­son ja Dow­ney vas­taa­vat vähäi­sestä viih­dear­vos­ta las­kel­moi­dun se­kopäi­sillä tem­pauk­sil­laan.
Kes­ki­ta­son ku­va ja ää­ni. Kak­si trai­le­ria (toi­nen ana­mor­fi­nen), tur­ha 6 min. Ma­king of ja n. 20 ku­van gal­le­ria. R1-le­vyllä myös 4:3. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy