Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Särkyneet syleilyt

Los Abrazos Rotos 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 212605EAN: 6438137059358

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ped­ro Al­modó­va­rin vä­li­työ viih­dyttää ja rie­mas­tut­taa.

Ped­ro Al­modó­va­rin vä­li­työ viih­dyttää ja rie­mas­tut­taa. Voi ol­la, että puh­ti on vä­lillä pois­sa, jol­loin on hyvä tehdä se­kai­siin ta­kau­tu­miin sot­keu­tu­va ri­kos­mys­tee­ri ja vieläpä elo­ku­va­na elo­ku­vas­sa.
Huip­puoh­jaa­ja ja kir­jai­li­ja Har­ry Cai­ne/­Ma­teo Blan­co (L­luís Ho­mar) al­kaa ke­riä vyyh­teä ja sel­vittää, mitä oi­kein ta­pah­tui, kun hän me­net­ti näkönsä ja elämänsä rak­kau­den (Pené­lo­pe Cruz) Lan­za­ro­tel­la 14 vuot­ta aiem­min.
Ta­val­laan tämä on Al­modó­va­rin elo­ku­vis­ta kau­rismä­kiläi­sin. Dia­lo­gi ei töksähdä, mut­ta yli kah­den tun­nin ai­ka­na saa­daan yl­lin kyl­lin viit­tauk­sia mus­tan elo­ku­van ja ylipäätään laa­tue­lo­ku­van klas­si­koi­hin.
Jän­nittävä mys­tee­ri ja ma­kaa­be­rin haus­ka, to­sin vä­lillä ih­meen hil­lit­ty elo­ku­va. Nai­set ovat to­ki yhtä hil­littö­miä kuin en­nen­kin, jot­ta kat­so­ja tietää, että tämä on eh­taa al­modó­va­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 10 min. poistetut kohtaukset, 8 min. ”tv-sarjaa” ja traileri. (PS)
29/03/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy