Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Paperboy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548570433

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­telän kuu­mat yöt, per­ver­siot, Whi­te trash, ro­tu­sor­to ja su­ku­rut­sai­set al­li­gaat­to­rin­nyl­kijät.

E­telän kuu­mat yöt, per­ver­siot, Whi­te trash, ro­tu­sor­to ja su­ku­rut­sai­set al­li­gaat­to­rin­nyl­kijät. Jo­ten­kin tämä tun­tuu tu­tul­ta. Kai­ken lisäk­si Pa­per­boy yrittää hie­man lii­kaa.
Toi­mit­ta­ja­vel­jek­set (Zac Ef­ron, Matt­hew Mc­Co­naug­hey) al­ka­vat tut­kia pai­kal­li­sen she­rif­fin mur­haa ja pyr­kivät va­paut­ta­maan nil­jak­kaan (John Cu­sack) syy­te­tyn. Tun­nel­ma on vink­sah­ta­nut, mut­ta kaik­ki tun­tuu jo­ten­kin epäus­kot­ta­val­ta. Minä en tästä ai­na­kaan neljän täh­den edestä pitä­nyt.
E­lo­ku­van ni­mi kään­tyi­si huo­nos­ti suo­mek­si. Se tar­koit­taa pos­ti­poi­kaa ja on sa­mal­la jour­na­lis­tin hauk­ku­ma­ni­mi.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
03/05/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy