Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The War with Grandpa

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2020Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5709165326523

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Les­kek­si jää­nyt pap­pa­rai­nen muut­taa tyttä­rensä per­heen luok­se ja jou­tuu leik­ki­mie­li­seen so­taan per­heen po­jan kans­sa ma­kuu­huo­neen omis­ta­juu­des­ta.

Les­kek­si jää­nyt pap­pa­rai­nen (Ro­bert De Ni­ro) muut­taa tyttä­rensä per­heen luok­se ja jou­tuu leik­ki­mie­li­seen so­taan per­heen po­jan kans­sa ma­kuu­huo­neen omis­ta­juu­des­ta.
Ne­ro­pa­tin päivä­kir­jal­ta mais­tu­va ker­to­mus tur­vau­tuu ek­sent­ri­sen sar­ja­ku­va­mai­siin kei­noi­hin, mut­ta sir­kus py­syy lup­sa­kan ko­me­dian uril­la. Tämä on pe­rin kaa­va­mai­nen, mut­ta kui­ten­kin tuo­re vi­ri­telmä Yk­sin ko­to­na ja Vil­le Val­la­ton elo­ku­vien hen­gessä. Ro­bert De Ni­ron ohel­la van­haan kaar­tiin kuu­lu­vat myös Ch­ris­top­her Wal­ken, Uma Thur­man ja Ja­ne Sey­mour.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Ro­bert Kim­mel Smit­hin sa­man­ni­mi­seen las­ten­kir­jaan (1984).

Kuva & ääni

Asiallinen kuva on vakaa ja luonteva, sekä formaatin puitteissa jäsentynyt ja väritoistoltaan hallittu. Väritoisto on säädetty paahteisen kellertäväksi ja ihosävyiltään kalpeaksi tavalla, joka tarkoittanee että elokuva on kuvattu Georgian osavaltiossa (lopputekstien mukaan näin myös on). Moitteeton ääniraita pitää dialogin skarppina ja musiikin popittavana.

Ekstrat

Lopputekstien aikana nähdään mokia ja tunnelmia kuvauksista. Muutoin ekstraton. (IJ)
07/06/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy