Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Panic Room

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 169 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.38*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ri­kas yk­sin­huol­ta­jaäi­ti sul­keu­tuu tyttönsä kans­sa uu­den asun­ton­sa tur­va­huo­nee­seen, kun kol­me mur­to­miestä tun­keu­tuu sisään.

Ri­kas yk­sin­huol­ta­jaäi­ti sul­keu­tuu tyttönsä kans­sa uu­den asun­ton­sa tur­va­huo­nee­seen, kun kol­me mur­to­miestä tun­keu­tuu sisään. Omai­suus on kät­ket­ty sa­maan huo­nee­seen, ja kis­sa ja hii­ri -leik­ki al­kaa. Jo­dy Fos­te­rin roo­li­suo­ri­tus on tiuk­kaa. Kant­ri­mies Dwight Yoa­kam yllättää pa­han mie­hen roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva- ja äänimaailma, joka tukee elokuvan paranoidia luonnetta sujuvasti. Ekstroihin on tallennettu vain filmografiat ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: David Fincher
Pääosissa: Jody Foster
Tarina: David Koepp
Kuvaus: Conrad W. Hall
Musiikki: Howard Shore

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy