Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Red Joan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001920

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­pah­tu­mien ins­pi­roi­ma ker­to­mus nuo­res­ta eng­lan­ti­lai­ses­ta fyy­si­kos­ta, jo­ka toi­sen maail­man­so­dan al­la ajau­tuu kak­sil­le rai­teil­le Camb­rid­gen ylio­pis­tos­sa: yhtäältä mu­kaan liit­tou­tu­nei­den ato­mi­pom­mi-­tut­ki­muk­seen ja toi­saal­ta ylio­pis­ton kom­mu­nis­ti­pii­rei­hin.

To­si­ta­pah­tu­mien ins­pi­roi­ma ker­to­mus nuo­res­ta eng­lan­ti­lai­ses­ta fyy­si­kos­ta (Sop­hie Cook­son), jo­ka toi­sen maail­man­so­dan al­la ajau­tuu kak­sil­le rai­teil­le Camb­rid­gen ylio­pis­tos­sa: yhtäältä mu­kaan liit­tou­tu­nei­den ato­mi­pom­mi-tut­ki­muk­seen ja toi­saal­ta ylio­pis­ton kom­mu­nis­ti­pii­rei­hin. Kä­sillä on yhtä ai­kaa maail­man pe­las­tus ja tu­ho, eikä ja­ko näi­den vä­lillä ole hä­nel­le it­sestään selvä.
A­ja­tuk­sel­la ete­nevä ja vih­kiy­myk­sellä ra­ken­net­tu pe­rio­dijännä­ri pu­noo us­kot­ta­van tai­pa­leen, jo­ka mais­tuu sekä esi­ku­val­leen us­kol­li­sel­ta, että elo­ku­val­li­ses­ti kou­kut­ta­val­ta. Ta­ri­nan vääntö on vim­mat­tu, mut­ta ote on brit­tiläi­sen pidättäy­nyt. Ko­ko­nai­suus is­tuu mai­nios­ti his­to­rial­lis­ten so­tad­raa­mo­jen seu­raan, jois­ta lä­hin ver­tai­lu­koh­ta lie­nee "T­he Imi­ta­tion Ga­me".
Kah­des­sa ajas­sa kul­ke­van ta­ri­nan pääo­sas­sa vuo­rot­te­le­vat Sop­hie Cook­son ja Ju­di Dench, joi­den esi­ku­va­na puo­les­taan toi­mii to­sielämän Me­li­ta No­rwood. To­si­ta­ri­na on kui­ten­kin tässä toi­mi­nut ta­ri­nan in­noit­ta­ja­na, ei sen kä­si­kir­joit­ta­ja­na. Elo­ku­va pe­rus­tuu Jen­nie Roo­neyn sa­man­ni­mi­seen kir­jaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on asiallisen tiukkasävyinen ja periodiuskottava. Hallittu ääniraita. Ekstraton. (IJ)
08/04/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy