Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Larry Flynt – minulla on oikeus

The People vs. Larry Flynt 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen Anamofinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hy­vin ame­rik­ka­lai­sia il­miöitä aiem­min ku­van­nut Mi­lon For­man ka­rah­ti ki­vil­le sen ta­kia, että näyt­ti por­no­teol­li­suu­den lieväs­ti sa­not­tu­na liian si­loi­tel­lus­ta ku­va­kul­mas­ta.

Hy­vin ame­rik­ka­lai­sia il­miöitä aiem­min ku­van­nut Mi­lon For­man ka­rah­ti ki­vil­le sen ta­kia, että näyt­ti por­no­teol­li­suu­den lieväs­ti sa­not­tu­na liian si­loi­tel­lus­ta ku­va­kul­mas­ta.
Ra­han te­ko mal­le­ja ja puut­tee­na­lai­sia ku­lut­ta­jia hyväk­sikäyttämällä on primää­ri, sa­nan­va­pau­den puo­lus­ta­mi­nen ei edes se­kundää­ri por­no­teh­tai­li­ja Flyn­tin ta­voi­te.
Sinänsä oi­keus­ta­paus oli jenk­ki­jour­na­lis­mil­le tär­keä, kos­ka se hel­pot­ti pa­ki­noit­si­joi­den ja pi­la­piirtä­jien luo­mis­työtä.
Woo­dy Har­rel­so­nin ural­la Flynt kuu­luu par­hai­siin roo­lei­hin jo­ka ta­pauk­ses­sa. Ed Nor­ton lois­taa pul­la­pos­ki­se­na la­ki­mie­henä. Ei juu­ri­kaan pal­jas­ta pin­taa, mitä nyt Kurt Co­bai­nin les­ki Court­ney Lo­ve vi­laut­te­lee.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on moitteeton. Ei mitään ekstroja. Kuvakavalkadi Hustlerin historiasta olisi ollut sopiva (ja myyvä) lisä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy