Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Funny Lady

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 3.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­liam Wy­le­rin al­ku­peräi­nen Fun­ny Girl oli me­nes­tys, vaik­ka mo­ni saa Barb­ra St­rei­san­dis­ta näp­pylöitä.

Wil­liam Wy­le­rin al­ku­peräi­nen Fun­ny Girl oli me­nes­tys, vaik­ka mo­ni saa Barb­ra St­rei­san­dis­ta näp­pylöitä. On siis ma­kua­sia, pitääkö tästä en­sio­saa hei­kom­mas­ta jat­kos­ta. Tyttö on kas­va­nut isok­si ja ta­paa show­mies Bil­ly Ro­sen (Ja­mes Caan).
Ku­va näyttää hyvältä. Toi­mi­va ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu mu­sii­kin ko­ho­koh­tia ja fil­mog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy