Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Capricorn One

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kat­soin peräkkäi­sinä päi­vinä Cap­ri­corn Yh­den ja 007 Kuu­ra­ke­tin ou­lu­lai­ses­sa Ma­xim-­teat­te­ris­sa vuon­na 1979.

Kat­soin peräkkäi­sinä päi­vinä Cap­ri­corn Yh­den ja 007 Kuu­ra­ke­tin ou­lu­lai­ses­sa Ma­xim-teat­te­ris­sa vuon­na 1979. Edel­li­nen oli pa­rem­pi. Tur­han aliar­vos­tet­tu ta­ri­na Mars-len­nos­ta, jo­ka tehdään stu­dios­sa liit­to­val­tion bud­jet­ti­ra­hoi­tuk­sen säi­lyttä­mi­sek­si. Ast­ro­nau­tit eivät tie­tenkään saa ker­toa bluf­fis­ta.
Pan&s­can-ku­va on kat­sot­ta­vas­sa kun­nos­sa ja poik­keaa hie­man eduk­seen VHS-ver­sios­ta. Ää­ni­rai­ta ei juu­ri­kaan elävöitä toi­min­taa. Ekst­rois­sa vain trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy