Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Capricorn One

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kat­soin peräkkäi­sinä päi­vinä Cap­ri­corn Yh­den ja 007 Kuu­ra­ke­tin ou­lu­lai­ses­sa Ma­xim-­teat­te­ris­sa vuon­na 1979.

Kat­soin peräkkäi­sinä päi­vinä Cap­ri­corn Yh­den ja 007 Kuu­ra­ke­tin ou­lu­lai­ses­sa Ma­xim-teat­te­ris­sa vuon­na 1979. Edel­li­nen oli pa­rem­pi. Tur­han aliar­vos­tet­tu ta­ri­na Mars-len­nos­ta, jo­ka tehdään stu­dios­sa liit­to­val­tion bud­jet­ti­ra­hoi­tuk­sen säi­lyttä­mi­sek­si. Ast­ro­nau­tit eivät tie­tenkään saa ker­toa bluf­fis­ta.
Pan&s­can-ku­va on kat­sot­ta­vas­sa kun­nos­sa ja poik­keaa hie­man eduk­seen VHS-ver­sios­ta. Ää­ni­rai­ta ei juu­ri­kaan elävöitä toi­min­taa. Ekst­rois­sa vain trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy