Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Town

Extended Cut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 150/124 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 242467EAN: 5051895061510

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­ka kau­pun­gis­sa on se kau­pun­gi­no­sa, jo­ka poik­keaa muis­ta.

Jo­ka kau­pun­gis­sa on se kau­pun­gi­no­sa, jo­ka poik­keaa muis­ta. Se, jon­ka kaik­ki tietävät. Hel­sin­gissä Sörk­ka, Ou­lus­sa Heinäpää, New Or­lean­sis­sa Al­giers ja Bos­to­nis­sa tämän elo­ku­van yk­si pääo­sa­ne­sittäjä, Char­les­town.
Siellä asuu muis­taak­se­ni jo­ku suo­ma­lai­nen NHL-kiek­koi­li­ja­kin, ja sen al­ku­perä mai­ni­taan The Stan­dell­sin ga­ra­gaek­las­si­kos­sa Dir­ty Wa­ter. Kau­pun­kia hal­ko­van Char­les-joen mu­kaan saa­nut pie­ni alue on kun­nos­tau­tu­nut his­to­rias­sa kas­vat­ta­mal­la pank­ki­ryöstä­jiä mo­neen su­ku­pol­veen.
Oh­jaa­ja/näyt­te­lijä Ben Aff­leck hyö­dyntää hy­vin omaa bos­to­ni­lais­ta taus­taan­sa ker­toes­saan ta­ri­naa vii­mei­sestä am­mat­ti­lais­jen­gistä.
E­lo­ku­van am­mat­ti­hom­mat su­ju­vat hy­vin, eikä Aff­leck ole är­syttä­vim­millään. Ikävä kyllä vas­ta­poo­li, Mad Me­nissä kun­nos­tau­tu­neen Jon Ham­min FBI:n nok­ka­mies jää tur­han val­juk­si.
T­he Town pe­rus­tuu Chuck Ho­ga­nin ro­maa­niin Prin­ce of Thie­ves, jo­ka sai Ham­mett-pal­kin­non vuon­na 2005.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraidat molempiin versioihin ja 30 min. dokumentit. (PS)
23/05/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy