Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Titanic – Deluxe Collector’s Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 187 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100501EAN: 6438044072457

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

En tiedä, kum­mal­le an­taa täh­tiä, it­se elo­ku­val­le vai tuo­ta­to­ko­neis­tol­le.

En tiedä, kum­mal­le an­taa täh­tiä, it­se elo­ku­val­le vai tuo­ta­to­ko­neis­tol­le. Äl­lis­tyttävä, vi­suaa­li­ses­ti ko­mea teos, jo­ka sa­mal­la ma­ni­pu­loi ih­mi­sen kai­puu­ta sen­ti­men­taa­li­suu­teen. Hyvä suo­ri­tus toi­min­tae­lo­ku­vien oh­jaa­jal­ta.
Hil­litön me­nes­tys ei tul­lut tur­haan. Leo­nar­do Di­Cap­rio osoit­taa jäl­leen ole­van­sa näyt­te­lijä, eikä pelkkä nenäkäs kan­si­ku­va­poi­ka. Ka­te Wins­let uh­kuu sisäistä voi­maa.

Kuva & ääni

Jo aiemmin ei-anamorfisena levynä THX-merkinnän ansainnut Titanicin neljän levyn kokoelma on yksi kaikkien aikojen DVD-tuotteista. Erinomainen kuvanlaatu häikäisee, ja kaksi kuuden kanavan ja subwooferin ääniraitaa hivelee korvia. Elokuva joudutaan kuitenkin katsomaan kahdelta levyltä, koska ohjaaja Cameron halusi mukaan kolme kommenttiraitaa ja triviaraidan.

Ekstrat

Kaikki mahdolliset kuviteltavissa olevat ekstrat: vaihtoehtoloppu kommentein (9 min.), musiikkivideo, 45 min. poistettuja kohtauksia kommentein, 10 min. parodioita, seitsemän traileria, 8 tv-mainosta, 28+43+18+3+6+2+2+2 min. dokumentit, 2 min. 1912 uutisfilmi ja 4+8 min. dokumentit kommentein ja kuvagalleria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy