Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Die Hard

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 1988Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112746759

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

De­fi­ni­tii­vi­nen toi­min­tae­lo­ku­va, jo­ka kuu­luu erot­to­mat­to­mas­ti mo­der­nin toi­min­ta­san­ka­rin muo­tin va­la­jiien va­li­koi­tuun vel­jes­kun­taan.

De­fi­ni­tii­vi­nen toi­min­tae­lo­ku­va, jo­ka kuu­luu erot­to­mat­to­mas­ti mo­der­nin toi­min­ta­san­ka­rin muo­tin va­la­jiien va­li­koi­tuun vel­jes­kun­taan.
Jääräpäi­nen ny­kypäivän leh­mi­poi­ka, newyor­kin irk­ku­je­pa­ri John McC­la­ne ajau­tuu kuu­ru­pii­lo­sil­le lo­san­gel­si­lai­sen pil­ven­piirtäjän kaa­pa­nei­den ter­ro­ris­tien kans­sa. Tämä so­ta käydään his­si­kui­luis­ta, ka­tol­ta ja il­mais­toin­ti­ka­na­vis­ta kä­sin, vä­ki­val­tai­se­na shak­ki­na määrä­tie­toi­sen ri­kol­lis­jou­kon ja ja­loil­laan ajat­te­le­van san­ka­rin vä­lillä.

Kuva

Virheettömän vakaa kuva on väritoistoltaan luonteva ja miellyttävän jäsentynyt, mutta aina hitusen epäskarppi. Kyse on kuitenkin selvästi lähdemateriaalin asettamasta rajoituksesta, joten juuri enempää ei voi toivoa, mutta ei toisaalta myöskään kannata odottaa. Monessa otoksessa voi kuvitella näkevänsä hitusen enemmän yksityiskohtia kuin elokuvan HD-versiossa, mutta ero on hiuksenhieno. HDR-väritoisto pitää ihosävyt luontevina, vilkkuvalot makeina ja kaiken muun tässä välissä hallittuina. Kyseessä on aito 4K.

Ääni

Ääniraita vastaa 1:1 aiempaa HD-versiota, ja hoitaa tonttinsa hyvin. DTS-HD ääniraita tykittää koko kaistan leveydeltä täytettä kaikkiin nurkkiin niin tehosteiden kuin musiikinkin muodossa.

Ekstrat

4K-levyn ekstroissa ohjaajan ja tuotantosuunnitelija Jackson DeGovian kommenttiraita, erikoistehosteista vastanneen Richard Edlundin kommentit valikoituihin kohtauksiin ja tekijöiden tekstikommenttiraita. Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. HD-version ekstroissa ohjaajan ja DeGovian kommenttiraita, Edlundin kommentit valikoituihin kohtauksiin, kooste uutisosuuksista ja kokoelma trailereita ja tv-spotteja. (IJ)
31/07/2020

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy