Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Piranha II - lentävät tappajat

Piranha 2 - the Spawning 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.83
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

P­rob­le­maat­ti­sen tuo­tan­non vai­vaa­ma kult­tik­las­si­kon jat­ko-o­sa ei ole ai­van niin kalk­ku­na kuin mai­neen­sa.

P­rob­le­maat­ti­sen tuo­tan­non vai­vaa­ma kult­tik­las­si­kon jat­ko-o­sa ei ole ai­van niin kalk­ku­na kuin mai­neen­sa. Oh­jaa­ja Ja­mes Ca­me­ro­nin ural­la se on kui­ten­kin te­ke­le, jon­ka pe­rus­teel­la ei oli­si voi­nut tu­le­vaa me­nes­tystä en­nus­taa.
Luot­taa pal­jaa­seen pin­taan huo­mat­ta­van pal­jon ame­rik­ka­lai­sek­si tuo­tan­nok­si. Lan­ce Hen­rik­sen näyt­ti vielä nuo­rel­ta mie­heltä tähän ai­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen, keskitason kuva. Hieman printtivikoja. Selkeä monoraita. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy