Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112744168

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyttä­rensä me­nettä­nyt äi­ti pistää pik­ku­kau­pun­gin she­rif­fin peu­ka­lo­ruu­vei­hin saa­dak­seen tyttönsä tap­pa­jan kiin­ni.

Tyttä­rensä me­nettä­nyt äi­ti (F­ran­ces Mc­Dor­mand) pistää pik­ku­kau­pun­gin she­rif­fin (Woo­dy Har­rel­son) peu­ka­lo­ruu­vei­hin saa­dak­seen tyttönsä tap­pa­jan kiin­ni. Val­lan vä­li­kap­pa­lee­na toi­mii si­vu­tien pien­ta­reen kol­me mai­nos­tau­lua, joi­den uu­si sa­no­ma pistää vir­taa pik­ku­kau­pun­gin eloon.
Lup­sa­kan ek­sent­ri­ses­ti sol­ju­va dek­ka­ri on trip­pinä pe­rin kou­kut­ta­va, mut­ta ta­ri­na ei mah­du vai­vat­ta mi­hinkään yh­teen gen­reen. Yh­tenä het­kenä elo­ku­va soit­te­lee sydän­kie­liä pä­teväs­ti ja toi­se­na flirt­tai­lee ko­me­dian kans­sa vä­kevän it­se­var­mas­ti. Omin­ta­kei­nen epi­so­di te­hoaa lo­pul­ta enemmän mus­ta­na ko­me­dia­na kuin mur­ha­mys­tee­rinä, mut­ta kei­tos te­hoaa.
E­lo­ku­va pal­kit­tiin sekä par­haan naispääo­san (Mc­Dor­mand), että mies­si­vuo­san (Sam Roc­kwell) Os­car-pys­teillä. Hah­mot ovat kieltämättä hyvät, mut­ta niin on Woo­dy Har­rel­so­nin she­rif­fi­kin.

Kuva & ääni

Vakaa ja vaikuttava kuva onnistuu oleman rosoisen luonnollinen, ilahduttavan tarkka ja HDR:n ansiosta paikoin suorastaan silmiinpistävä. Yhdessä kohtauksessa taustalla vaeltava kauris näyttää keinotekoiselta, mutta muutoin sekä öisen pikkukaupungin kadut että jylhät luonnonmaisemat toistuvat uskottavasti. 2.8K:na kuvattu ja väitetysti 2K:na masteroitu kuva ei edusta aitoa 4K:ta, mutta näyttää kyllä siltä paikoin erehdyttävästi. Jälki on kauttaaltaan erinomaista HD:tä.

Ekstrat

Rauhallisen artikuloiva ääniraita piirtää vistansa viitseliäästi ja tunnelmansa osuvasti. Boksin niin ikään sisältämä HD-version levy tarjoilee ekstroiksi poistettuja kohtauksia, making of -koosteen, kuvagallerian ja ohjaajan aiemman Oscar-palkitun lyhytelokuvan "Six Shooter". (IJ)
27/07/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy