Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112744168

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyttä­rensä me­nettä­nyt äi­ti pistää pik­ku­kau­pun­gin she­rif­fin peu­ka­lo­ruu­vei­hin saa­dak­seen tyttönsä tap­pa­jan kiin­ni.

Tyttä­rensä me­nettä­nyt äi­ti (F­ran­ces Mc­Dor­mand) pistää pik­ku­kau­pun­gin she­rif­fin (Woo­dy Har­rel­son) peu­ka­lo­ruu­vei­hin saa­dak­seen tyttönsä tap­pa­jan kiin­ni. Val­lan vä­li­kap­pa­lee­na toi­mii si­vu­tien pien­ta­reen kol­me mai­nos­tau­lua, joi­den uu­si sa­no­ma pistää vir­taa pik­ku­kau­pun­gin eloon.
Lup­sa­kan ek­sent­ri­ses­ti sol­ju­va dek­ka­ri on trip­pinä pe­rin kou­kut­ta­va, mut­ta ta­ri­na ei mah­du vai­vat­ta mi­hinkään yh­teen gen­reen. Yh­tenä het­kenä elo­ku­va soit­te­lee sydän­kie­liä pä­teväs­ti ja toi­se­na flirt­tai­lee ko­me­dian kans­sa vä­kevän it­se­var­mas­ti. Omin­ta­kei­nen epi­so­di te­hoaa lo­pul­ta enemmän mus­ta­na ko­me­dia­na kuin mur­ha­mys­tee­rinä, mut­ta kei­tos te­hoaa.
E­lo­ku­va pal­kit­tiin sekä par­haan naispääo­san (Mc­Dor­mand), että mies­si­vuo­san (Sam Roc­kwell) Os­car-pys­teillä. Hah­mot ovat kieltämättä hyvät, mut­ta niin on Woo­dy Har­rel­so­nin she­rif­fi­kin.

Kuva & ääni

Vakaa ja vaikuttava kuva onnistuu oleman rosoisen luonnollinen, ilahduttavan tarkka ja HDR:n ansiosta paikoin suorastaan silmiinpistävä. Yhdessä kohtauksessa taustalla vaeltava kauris näyttää keinotekoiselta, mutta muutoin sekä öisen pikkukaupungin kadut että jylhät luonnonmaisemat toistuvat uskottavasti. 2.8K:na kuvattu ja väitetysti 2K:na masteroitu kuva ei edusta aitoa 4K:ta, mutta näyttää kyllä siltä paikoin erehdyttävästi. Jälki on kauttaaltaan erinomaista HD:tä.

Ekstrat

Rauhallisen artikuloiva ääniraita piirtää vistansa viitseliäästi ja tunnelmansa osuvasti. Boksin niin ikään sisältämä HD-version levy tarjoilee ekstroiksi poistettuja kohtauksia, making of -koosteen, kuvagallerian ja ohjaajan aiemman Oscar-palkitun lyhytelokuvan "Six Shooter". (IJ)
27/07/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy