Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Hätä ei lue lakia

Bringing Up Baby 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1938Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 21596EAN: 6416335175940

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

He­ti al­ku­het­kistään her­kul­lis­ta ko­me­diaa.

He­ti al­ku­het­kistään her­kul­lis­ta ko­me­diaa. En­sik­si ekst­ro­vert­ti nai­nen (Kat­ha­ri­ne Hep­burn) omii int­ro­ver­tin pro­fes­so­rin (Ca­ry Grant) golf­pal­lon ja sit­ten vielä au­ton. Pa­ri tun­tuu ta­ker­tu­neen toi­siin­sa kuin ta­kiais­pal­lot.
Ko­ho­koh­tia: Hep­burn hel­lit­te­lee Ba­by-leo­par­dia ma­kuu­huo­nees­saan. Ke­sy­tet­ty, kyllä, mut­ta sil­ti. Haus­ka, hie­no elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Mustavalkoversion kuva on roskainen ja turhan vaaleasävyinen. Selkeä monoraita. Pastellisävyinen, jälkivärjätty versio näyttää kammottavalta. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy