Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wow! Mikä pako

Critical Condition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6415015508702

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Ap­te­din Wow!

Mic­hael Ap­te­din Wow! Mikä pa­ko on Ric­hard Pryo­rin täh­dittämä ko­me­dia Ed­die Len­ni­ha­nis­ta, jo­ka vält­te­lee van­ki­la­tuo­mio­ta ve­toa­mal­la mie­len­vi­kai­suu­teen. Tut­kin­taa ei eh­ditä suo­rit­taa lop­puun, kun Len­ni­han on jo kar­ku­mat­kal­la.
Pa­ko sai­raa­lao­lo­suh­teis­ta on­nis­tuu vain osit­tain, mies ajau­tuu ni­mittäin avus­ta­maan lääkä­ri­pu­las­ta kär­sivää päi­vys­tys­po­lik­li­nik­kaa.
Ko­me­dia on kui­vu­nut vuo­sien vie­riessä, sillä 15 vuot­ta sit­ten tämä haus­kuut­ti pal­jon enemmän. 1980-lu­ku­lai­sen ko­me­dian pe­rus­ku­va­na teos on siitä­kin huo­li­mat­ta kat­so­mi­sen ar­voi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva menettelee, vaikka filmi onkin melko roskainen ja tarkkuus ei riitä etäisyyksien toistamiseen. Kuvasuhde ei tunnu alkuperäiseltä. Värit näyttävät vahvasti 1980-lukulaisilta. Ääniraita on tunkkainen mono. Lisämateriaaleja ei ole arkistoista löytynyt. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy