Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Age of Innocence

Viattomuuden aika 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1993Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Vuo­den 1870 New Yor­kin seu­ra­pii­rei­hin si­joit­tu­va ih­mis­suh­ded­raa­ma on mie­len­kiin­toi­sen ar­voi­tuk­sel­li­nen ja kiu­soit­te­le­va kol­miod­raa­ma.

Vuo­den 1870 New Yor­kin seu­ra­pii­rei­hin si­joit­tu­va ih­mis­suh­ded­raa­ma on mie­len­kiin­toi­sen ar­voi­tuk­sel­li­nen ja kiu­soit­te­le­va kol­miod­raa­ma. Mar­tin Scor­se­sen luot­saa­man draa­man kou­ke­rot ovat pe­rin­tei­siä, mut­ta ker­ron­taa lei­maa­va var­muus ja kii­reel­li­syys pitävät mie­len­kiin­toa hy­vin yllä. Brit­ti­pu­kud­raa­mo­jen len­toon tot­tu­nut kat­so­ja voi pitää tätä kylmä­kis­koi­se­na, mut­ta ker­to­mus ja tyy­li on oman­sa. Pe­rus­tuu Edith Whar­to­nin Pu­li­zer-pal­kit­tuun ro­maa­niin vuo­del­ta 1920.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on vakaa, väritoistoltaan luonteva ja erottelukyvyltään miellyttävän jäsentynyt. Koristekuvioiden reunat piirtyvät paikoin korostetun terävästi ja kasvojen ääriviivat hivenen utuisesti, mutta kummastakaan näistä ei ole häiriöksi asti. Ääniraita on sävyltään aavistuksen kolkko, mutta dialogi, musiikki ja oopperalta lainattu lauluääni punoutuvat tunnelmalliseksi kokonaisuudeksi. Ekstraton. (IJ)
27/07/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy