Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Youngblood – lätkä veressä

Youngblood 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.88
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6438044023459

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lap­sel­li­nen ja kli­sei­nen, sil­ti ihan kat­sot­ta­va jää­kiek­koai­hei­nen elo­ku­va.

Lap­sel­li­nen ja kli­sei­nen, sil­ti ihan kat­sot­ta­va jää­kiek­koai­hei­nen elo­ku­va. Rob Lowe yrittää päästä maa­jus­sin töistä jää­kiek­ko­lii­gaan kuin Lu­ke S. kon­sa­naan. Kiek­koi­li­jat ku­va­taan ai­van niin tyhjäpäinä kuin he to­del­li­suu­des­sa usein ovat­kin. Tämän luu­li­si ole­van ho­moyh­teisön suo­sios­sa. Tsek­kaa nuo­ri Kea­nu Ree­ves maa­li­vah­ti­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja kohinainen kuva, mutta ei juurikaan roskainen. Pääasiassa musiikkia taakse levittävässä DS-raidassa ei ole voimaa eikä juurikaan tilantuntua. Ekstroissa traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy