Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hiiriä ja ihmisiä

Of Mice and Men 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Stein­bec­kin kuu­lui­san ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti kah­des­ta ystä­vyk­sestä, jot­ka toi­siin­sa tur­vau­tuen tait­ta­vat mat­kaa maa­ti­lal­ta toi­sel­le pätkätöi­den perässä.

John Stein­bec­kin kuu­lui­san ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti kah­des­ta ystä­vyk­sestä, jot­ka toi­siin­sa tur­vau­tuen tait­ta­vat mat­kaa maa­ti­lal­ta toi­sel­le pätkätöi­den perässä. John Mal­ko­vich an­taa hämmäs­tyttävän elävän tul­kin­nan kil­tistä, mut­ta hen­ki­ses­ti lap­sen ta­sol­le jää­neestä, härkämäi­sen vah­vas­ta mie­hestä, jo­ka oli­si hu­kas­sa il­man ystäväänsä. Ta­sa­pai­not­te­lee tai­dok­kaas­ti ilon ja su­run vä­lillä, kä­si­tel­len vai­keaa­kin ai­het­ta ar­vok­kaas­ti ja elämän­myön­tei­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Idyllisten miljöiden ja lämpimien sävyjen täyttämä kuva on ajoittain vaatimattoman pehmeä ja aavistuksen tumma. Kohina ja pieni roska ovat niin ikään erottamaton osa kuvaa, mutta pääsääntöisesti jälki on miellyttävän elävää ja tasokasta. Dialogin selkeydessä ei ole valittamista, ja muutoinkin ääniraita toimii moitteettoman hyvin edessä. Ekstroissa anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy