Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Keskiyön pikajuna

Midnight Express 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: 1.33 Kuva:
Anamorfinen 1.82/1.3
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (1.33 ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri uu­den aal­lon su­ku­pol­vi pi­ti tätä must-­jut­tu­na, kun Kes­kiyön pi­ka­ju­naa esi­tet­tiin vuon­na 1979 Suo­men elo­ku­va­teat­te­reis­sa.

Nuo­ri uu­den aal­lon su­ku­pol­vi pi­ti tätä must-jut­tu­na, kun Kes­kiyön pi­ka­ju­naa esi­tet­tiin vuon­na 1979 Suo­men elo­ku­va­teat­te­reis­sa. Hyvä ope­tus­fil­mi — in­ter­rai­lillä pitää va­roa töppäi­lemästä. Bil­ly Hayes osa­si mo­ka­ta. Hän vie kah­ta ki­loa has­his­ta ulos Tur­kis­ta sa­maan ai­kaan, kun leh­destä oli­si voi­nut lu­kea ter­ro­ris­tien ta­kia suo­ri­te­tuis­ta tar­kas­tuk­sis­ta. Lisäk­si mies pa­ke­ni po­lii­sia. Tur­kin van­ki­lao­lot esi­tetään rea­lis­ti­seen sä­vyyn. Maa rai­vos­tui, mut­ta tus­kin olot ovat EU-jä­se­nyy­den haus­ta­kaan huo­li­mat­ta pa­ran­tu­neet. Tär­keä elo­ku­va myös sik­si, että Alan Par­ker il­mes­tyi tie­toi­suu­teem­me. Oli­ver Sto­ne myös, hän vas­ta­si kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy