Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Moonraker – Ultimate Edition

Kuuraketti 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: DTS
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87441EAN: 7391772398369

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha näp­py­naa­ma pe­las­taa maan ja ava­ruu­den.

Van­ha näp­py­naa­ma pe­las­taa maan ja ava­ruu­den. Hau­ku­tuim­pia osia suu­res­sa sar­jas­sa. Tästä huo­li­mat­ta yk­si par­hais­ta aloi­tuk­sis­ta, kun Ro­ger Moo­ren 007 syök­syy vas­tus­ta­jan perään il­man las­ku­var­joa.
Tuo­tan­to­te­kijöiltään suu­reel­li­sin: Jaw­sin kans­sa Rion köy­si­ra­dal­la, Dra­con lin­na, Ve­net­sian ta­kaa-a­jo. Täh­tien so­ta -tyyp­pi­seen räis­kintään siir­ryttäessä flop­paa odo­te­tus­ti, mut­ta on pal­jon mai­net­taan pa­rem­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Uusi kommenttiraita Roger Mooren kera, ohjaajan ja tekijätiimin kommenttiraita, 103 min. dokumentit, alku- ja köysiratakohtausten kolme kuvakäsikirjaa, traileri ja still-galleria. Väärä DVD-aika takakannessa. (PS) (PS)
03/01/2010
03/01/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy