Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Walker

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206460EAN: 6415750025120

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­nes­tyvä lob­ba­ri ta­pe­taan, ja ra­kas­ta­jat­ta­ren mie­hen ura op­po­si­tio­joh­ta­ja­na vaa­ran­tuu.

Me­nes­tyvä lob­ba­ri ta­pe­taan, ja ra­kas­ta­jat­ta­ren mie­hen ura op­po­si­tio­joh­ta­ja­na vaa­ran­tuu. Nai­sen pla­to­ni­nen mie­systävä jou­tuu mu­kaan lie­meen. Näyttää siltä, että hän saa pols­kia lam­mes­sa yk­sinään, eivätkä vai­ku­tus­val­tai­set ystävät vai­vau­du ojen­ta­maan edes sor­menpäätään. Ase­tel­ma muis­tut­taa jo­pa häi­rit­seväs­ti Ame­ri­can Gi­go­loa, vaik­ka pää­hen­kilö on­kin tällä ker­taa en­nem­min­kin kop­pa­lak­kio­sas­toa eikä mikään pros­ti­tuoi­tu.
E­lo­ku­van ni­mi tu­lee Was­hing­to­nin po­li­tii­kan slan­gis­ta, jol­la ku­va­taan rik­kai­den nais­ten eu­nik­ki­mai­sia seu­ra­lai­sia, usein ho­mo­sek­suel­le­ja su­ku­jen­sa mus­tia lam­pai­ta.
Jäl­leen ker­ran tun­tuu siltä, että Paul Sch­ra­der osaa tehdä kä­si­kir­joi­tuk­sia, mut­ta ei oh­ja­ta niitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva kärsii yllättävän paljon aliasing-väreilyistä ja kuvakohinasta. Kuvattomissa mustissa tauko-osioissa voi havaita selkeää vertikaalista rannuttumista. Ääniraidat keskittyvät dialogiin. Ekstroissa 5 min. Schraderin haastattelu ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy