Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Solo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­dys­val­tain ar­mei­jan and­roi­di-in­toi­li­jat ovat taas on­nis­tu­neet ke­hittämään täy­del­li­sen so­ti­laan, jo­ka tap­paa ar­mot­ta, ei vaa­di lisää lik­saa tai pidä lo­mia.

Yh­dys­val­tain ar­mei­jan and­roi­di-in­toi­li­jat ovat taas on­nis­tu­neet ke­hittämään täy­del­li­sen so­ti­laan, jo­ka tap­paa ar­mot­ta, ei vaa­di lisää lik­saa tai pidä lo­mia. Joh­tu­nee­ko sit­ten hal­pa­työ­voi­man käytöstä vai mistä, mut­ta ”täy­del­li­syy­teen” il­mes­tyy taas pik­ku särö. Oh­jel­moin­nis­sa on ni­mittäin pie­nen pie­ni bu­gi, jo­ka saa ro­bon muut­tu­man päivä päivältä in­hi­mil­li­semmäk­si. Puo­lik­si ko­ne. Puo­lik­si ih­mi­nen. Täy­sin…­Ro­bo­cop.”­So­lo” on se­ka­li­hai­nen pla­giaat­ti­rein­kar­naa­tio ta­ka­vuo­sien ro­bo­co­peis­ta, uni­ver­sal­sol­die­reis­ta, ter­mi­naat­to­reis­ta, pre­da­to­reis­ta ja muis­ta ram­boi­luis­ta. Juo­ni on köyh­ty­nyt ole­mat­to­miin, mut­ta tyy­likkäät toi­min­ta­koh­tauk­set oi­kein esittävä ana­mor­fi­nen laa­ja­ku­va ja jy­kevä 5.1 -ää­ni on­nis­tu­vat kääntämään elo­ku­van nau­tin­nol­li­sek­si ko­ke­muk­sek­si. Le­vyllä fak­ta­ruu­tu­ja, do­ku­ment­ti ja trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy