Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Elvis – legendan synty

Elvis: The Early Years 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 165 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: 201290EAN: 5050582399400

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Laa­du­kas CBS:n te­le­vi­sioe­lo­ku­va El­vik­sen le­gen­dan syn­nystä kro­ni­koi an­siok­kaas­ti kaik­ki merk­ki­ta­pah­tu­mat uhos­ta tu­hoon.

Laa­du­kas CBS:n te­le­vi­sioe­lo­ku­va El­vik­sen le­gen­dan syn­nystä kro­ni­koi an­siok­kaas­ti kaik­ki merk­ki­ta­pah­tu­mat uhos­ta tu­hoon. Hy­vistä näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sis­ta huo­li­mat­ta jo­ta­kin jää puut­tu­maan ja lop­pu­tu­los on hie­man hi­das­ve­toi­nen, pa­ko­no­mai­ses­ti ete­nevä ja puo­li­vil­lai­ses­ti dra­ma­ti­soi­tu do­kud­raa­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvää keskitasoa. Kuva on keskinkertaisen tarkka, väritoistoltaan miellyttävä ja erehdyttävän elokuvamainen, vaikka kuvaus- ja leikkaustyyli ajoittaisine mainoskatkon paikkoineen paljastaakin teoksen oikean alkuperän. Ääniraita kärsii kunnollisen otteen puutteesta, ja Elviksen alkuperäisten taltiointien käytöstä ?huolimatta tunnelma on lattea. Julkaisijan 18 vuoden ikäraja on vahvasti liioiteltu, vaikka hupaisasti tuokin mieleen Elviksen aikoinaan herättämän kohun. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy