Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Robbery - hullu keikka

Scorched 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­me pik­ku­pan­kin vir­kai­li­jaa hau­too ryöstöä sa­maan ai­kaan, toi­sis­taan tietämättä.

Kol­me pik­ku­pan­kin vir­kai­li­jaa hau­too ryöstöä sa­maan ai­kaan, toi­sis­taan tietämättä.
Ta­ka­kan­nen mu­kaan tämä on ko­me­dia. Näin voi ol­la, mut­ta haus­ka tämä elo­ku­va ei missään ni­messä ole, vaik­ka kas­ti on koh­tuul­li­sen hyvä (John Clee­se, Woo­dy Har­rel­son).

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Säädä 5.1-ääni menusta, muuten katsot elokuvan vahingossa Dolby Surroundina. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy