Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kyttä ja puolikas

Cop and a Half 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 98387EAN: 5050582325560

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Burt Rey­nold­sin täh­dittämä lap­sen­mie­li­nen toi­min­ta­ko­me­dia po­lii­sis­ta, jo­ka saa uu­dek­si pa­rik­seen ma­fia­mur­han 8-­vuo­tiaan sil­minnä­kijän.

Burt Rey­nold­sin täh­dittämä lap­sen­mie­li­nen toi­min­ta­ko­me­dia po­lii­sis­ta (Burt Rey­nolds), jo­ka saa uu­dek­si pa­rik­seen ma­fia­mur­han 8-vuo­tiaan sil­minnä­kijän. Ta­pah­tu­mis­sa ei ole minkään­lais­ta jär­keä, mut­ta jo­ta­kin haus­kaa on pik­ku­po­jas­sa, jo­ka pyö­rittää isom­piaan täy­sin oman mie­lensä mu­kaan eikä jää sut­kau­tuk­sis­sa­kaan toi­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Voimakkaan rosoinen, roskainen ja väritoistoltaan rajoittunut kuva. Ääniraita toistaa dialogin selkeästi, mutta kuulostaa kolkolta ja karkealta. Ekstroissa lyhyt mainoshenkinen katsaus elokuvaan (6 min.) ja traileri. (IJ)
29/03/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy