Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Prinssille morsian

Coming to America 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6415015508061

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pal­jon muis­ti­ku­vaa haus­kem­pi ko­me­dia prins­sistä, jo­ka ha­luaa elää ta­val­lis­ta elämää New Yor­kis­sa ja et­siä it­sell­leen vai­mon.

Pal­jon muis­ti­ku­vaa haus­kem­pi ko­me­dia prins­sistä, jo­ka ha­luaa elää ta­val­lis­ta elämää New Yor­kis­sa ja et­siä it­sell­leen vai­mon.
Ed­die Murp­hy oli vielä voi­mis­saan. Hän oli­si myö­hem­min­kin tar­vin­nut John Lan­di­sin ta­pais­ta oh­jaa­jaa tuek­seen.
Pa­ras­ta Murp­hyn omas­sa kä­si­kir­joi­tuk­ses­sa on sen rau­hal­li­nen tah­ti, ih­me kyllä. Mai­nioi­ta si­vuo­sia näyt­te­lijöiltä, jot­ka oli­vat tähän ai­kaan tui­ki­tun­te­mat­to­mia: Sa­muel L. Jack­son yrittää mäkkä­rin ryöstöä, Cu­ba Coo­ding Jr. saa par­tu­roin­nin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen ja kohinainen kuva. Ääniraita tavoittaa ajoittain tilatunnelmaa. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy