Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakkauden kenttä

Love Field 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 98324EAN: 6438044043457

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ve­ty­pe­rok­si­di-­vai­mo ihai­lee yli kai­ken Jac­kie Onas­sik­sen ele­gans­sia, jär­kyt­tyy JFK:n mur­has­ta ja jättää mie­hensä mennäk­seen pre­si­den­tin hau­ta­jai­siin.

Ve­ty­pe­rok­si­di-vai­mo (Mic­hel­le Pfeif­fer) ihai­lee yli kai­ken Jac­kie Onas­sik­sen ele­gans­sia, jär­kyt­tyy JFK:n mur­has­ta ja jättää mie­hensä mennäk­seen pre­si­den­tin hau­ta­jai­siin.
Road mo­vie saa sy­kettä, kun mat­kaan tu­lee olen­to ul­koa­va­ruu­des­ta, mus­ta mies (Den­zel Was­hing­to­nin hie­nos­ti kor­van­nut Den­nis Hays­bert ) pik­ku­tyttönsä kans­sa. Rau­hal­li­nen ja aja­tuk­sia herättävä pik­kue­lo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Jonathan Kaplan
Pääosissa: Michelle Pfeiffer Dennis Haysbert
Tarina: Don Roos
Kuvaus: Ralf D. Bode
Musiikki: Jerry Goldsmith

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy