Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Downton Abbey - A Journey to the Highlands

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582935615

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kol­man­nen tuo­tan­to­kau­den lop­puun si­joit­tu­va eri­kois­jak­so vie kar­ta­non väen su­ku­loi­maan Skot­lan­nin ylä­mail­le.

Kol­man­nen tuo­tan­to­kau­den lop­puun si­joit­tu­va eri­kois­jak­so vie kar­ta­non väen su­ku­loi­maan Skot­lan­nin ylä­mail­le. Mat­ka an­taa kai­kil­le ti­lai­suu­den hengähtää hie­man ja ot­taa etäi­syyttä van­hoi­hin on­gel­miin, niin lo­ma­pai­kan jyl­hissä mai­se­mis­sa kuin ko­to­na­kin.
Ju­lian Fel­lowe­sin kynä suol­taa yhä vah­vaa pu­kud­raa­maa, jo­ka an­taa kaik­kien täh­tiensä lois­taa. Hel­pol­la mies ei kui­ten­kaan kar­ta­non vä­keä päästä, sillä Sy­bi­lin pois­me­non myötä silk­ki­han­sik­kaat tun­tu­vat jäävän pöytä­laa­ti­koon yhä ha­na­kam­min. Draa­ma kui­ten­kin toi­mii yhä hie­nos­ti niin hyvässä kuin pa­has­sa­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Viimeisen päälle huoliteltu tuotanto pääsee kirkkaana teräväpiirtokuvana hienosti oikeuksiinsa, ja myös äänisuunnittelu on tunnusmusiikista lähtien upeasti kohdallaan. Ekstroissa sarja lyhyitä koosteita sarjan tekemisestä. (IJ)
06/05/2013
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy