Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Konna ja Koukku

Smokey and the Bandit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 85865EAN: 3259190357891

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Le­vei­lijä­rek­ka­kus­ki ot­taa vas­taan haas­teen sa­la­kul­jet­taa 400 laa­ti­kol­lis­ta olut­ta Tek­sa­sis­ta Geor­giaan äkäi­nen she­rif­fi kan­noil­laan ja vain 28 tun­tia ai­kaa kel­los­sa.

Le­vei­lijä­rek­ka­kus­ki (Burt Rey­nolds) ot­taa vas­taan haas­teen sa­la­kul­jet­taa 400 laa­ti­kol­lis­ta olut­ta Tek­sa­sis­ta Geor­giaan äkäi­nen she­rif­fi (Jac­kie Glea­son) kan­noil­laan ja vain 28 tun­tia ai­kaa kel­los­sa. Ta­ri­nas­sa ei juu­ri ole kouk­ku­ja tai uut­ta li­haa klas­si­sen pe­ru­si­dean ympä­rillä, mut­ta ta­kaa-a­jo­na ja road­mo­vie­na tämä on yk­sin­ker­tai­sen toi­mi­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on rakeinen, kohinainen ja yksityiskohtien toistoltaan hieman pehmeä. Väritoisto on ikääntyneen rajoittunutta. Roskaa ei juurikaan esiinny. Ääniraita on selkeä dialogin osalta, muutoin kapea-alainen ja tehosteiltaan kolkko. Ekstroissa hauska traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy