Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Konna ja Koukku

Smokey and the Bandit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 85865EAN: 3259190357891

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Le­vei­lijä­rek­ka­kus­ki ot­taa vas­taan haas­teen sa­la­kul­jet­taa 400 laa­ti­kol­lis­ta olut­ta Tek­sa­sis­ta Geor­giaan äkäi­nen she­rif­fi kan­noil­laan ja vain 28 tun­tia ai­kaa kel­los­sa.

Le­vei­lijä­rek­ka­kus­ki (Burt Rey­nolds) ot­taa vas­taan haas­teen sa­la­kul­jet­taa 400 laa­ti­kol­lis­ta olut­ta Tek­sa­sis­ta Geor­giaan äkäi­nen she­rif­fi (Jac­kie Glea­son) kan­noil­laan ja vain 28 tun­tia ai­kaa kel­los­sa. Ta­ri­nas­sa ei juu­ri ole kouk­ku­ja tai uut­ta li­haa klas­si­sen pe­ru­si­dean ympä­rillä, mut­ta ta­kaa-a­jo­na ja road­mo­vie­na tämä on yk­sin­ker­tai­sen toi­mi­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on rakeinen, kohinainen ja yksityiskohtien toistoltaan hieman pehmeä. Väritoisto on ikääntyneen rajoittunutta. Roskaa ei juurikaan esiinny. Ääniraita on selkeä dialogin osalta, muutoin kapea-alainen ja tehosteiltaan kolkko. Ekstroissa hauska traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy