Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Franklin & Bash - kausi 1

Franklin & Bash - Season 1 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 404 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162305811

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bos­ton Le­ga­lin vii­toit­ta­maa tietä kul­ke­va la­ki­mies­sar­ja seu­raa kah­ta po­jank­lop­pia, jot­ka ovat hy­viä työssään kai­kes­ta kes­ken­kas­vui­ses­ta rel­lestä­mi­sestä huo­li­mat­ta.

Bos­ton Le­ga­lin vii­toit­ta­maa tietä kul­ke­va la­ki­mies­sar­ja seu­raa kah­ta po­jank­lop­pia, jot­ka ovat hy­viä työssään kai­kes­ta kes­ken­kas­vui­ses­ta rel­lestä­mi­sestä huo­li­mat­ta. Ison la­ki­toi­mis­ton pääo­sa­kas rek­ry­toi ka­ve­ruk­set fir­man­sa pi­ris­tyk­sek­si ja yhtäk­kiä am­bu­lans­sien­jah­taa­jat nou­se­vat isoon ke­hiin — yhtään ai­kuis­tu­mat­ta kui­ten­kaan.
Sup­liik­ki ja hel­lyttävän huo­le­ton sar­ja jää kauas Ko­van lain is­kevästä rea­lis­mis­ta, mut­ta läppä lentää eivätkä ta­ri­nat ole tur­haa pu­ru­ku­mia.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa mokia, mainoksia ja koosteita. (IJ)
25/07/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy